Ésszerű befektetés, Dialóg alapok


Louis FED, www.

ésszerű befektetés

De vállalkozóvá nem válhat mindenki. A vállalkozás sikere nem garantált. A sikeres üzlet a jó ötlet, a képességek, a források és egy adag szerencse kombinációja. Ez azonban semmilyen mértékben nem csökkenti annak lehetőségét, hogy ugyanolyan gazdag vagy pénzügyileg független legyen.

Tudatosság, befektetés, időterv. Ez a 30-as nyugdíjas megoldóképlete

Nem kell feltalálnia ésszerű befektetés kereket, ami már létezik. Befektetésével a már sikeres cégek vállalkozásának részese lehet. Részvény vásárlásával a cég társtulajdonosává válik - részesedést szerez annak vagyonából és nyereségéből. Az ön vagyona így ugyanolyan gyorsan növekedhet, mint a bolygó leggazdagabb embereié. A Facebook részvényeinek megvásárlásával az ön gazdagsága ugyanolyan tempóval növekedik mint annak megalapítójáé, Mark Zuckerbergé, aki már 33 évesen a világ 5.

Származtatott Befektetési Alap EUR sorozat

Kezdjen el befektetni még ma Növelje vagyonát és tegyen szert pénzügyi függetlenségre. A Finax portfólióival egyidejűleg fektet be: az legnagyobb amerikai vállalatba pl.

ésszerű befektetés

Facebook, Apple, Coca-Cola Keressen így a kamatokon, ahogyan a bankok keresnek, amikor kölcsönadják a pénzt önnek. Csak a Finax portfólióival több mint 4 állami kötvénybe és nagy cégek kötvényeibe fektethet be az egész világon.

ésszerű befektetés

Infláció Ahhoz, hogy az ön vagyona valóban növekedjen, annak nyeresége magasabb kell legyen az infláció mértékétől. Az infláció leegyszerűsítve az árak növekedése.

Európa legsikeresebb trendje a részvényportfóliót követően

Az árak rendszerint időről időre növekszenek, amivel a pénz veszít értékéből. Ma Ahhoz, hogy megtakarításainak értéke ne csökkenjen, pénzének többet ésszerű befektetés keresniük, mint ahogyan az árak növekednek. Az infláció mértéke feletti értéknövelést hosszú távon rendszerint csak a részvények érik el. Ésszerű befektetés nem birtokol részvényt, az ön vagyona valósan nem növekszik. Itt megtalája azt a 9 alapszabályt, ami szükséges ahhoz, hogy sikeres befektetővé váljon.

ésszerű befektetés