Nyereség online


nyereség online

Kezelje az asztalokat és szállítsa ügyfeleinek Kérjen visszahívást 3 Fizessen egyszeri telepítési költséget Egyszerűen szeretne egy weboldalt online foglalási űrlappal? Kezdje el használni a DISH alapvető funkcióit, beleértve: A honlap tervezése és beállítása, foglalási widget a főoldalra, a vendégfoglalási adatok kezelése. Nincsen hosszú időtartamú szerződés — bármikor lemondhatja a szolgáltatást.

OTTHONI ÜZET, TORQUE!

A foglalások fogadásával időt takaríthat meg, és jobban átláthatja a soron következő foglalásokat. A jutalék nélkül nagyobb nyereséget termelnek az nyereség online rendelések. Gyorsan telepíthető megoldásainknak köszönhetően vendéglátóhelye nyereséges maradhat, és az Ön kezében marad az irányítás — például pillanatok alatt módosíthat étlapján.

nyereség online

Hatékonyabban kezelheti az rendelés folyamatát az elviteles megoldásunkkal. Az Önre és alkalmazottaira szabott interaktív eszközünkkel zökkenőmentesen követheti rendelései állapotát. Ha az összes termékünket együtt vásárolja meg, kedvezményt kap.

nyereség online

A DISH Premium csomagunknak köszönhetően több ideje marad az igazán fontos dolgokra, hatékonyabban vezetheti vendéglátóhelyét, és növelheti elviteles rendelései nyereségét. Spórolhat a kiszállítási jutalékokon, növelve ezzel elviteles rendelései jövedelmezőségét.

nyereség online

Vegye kézbe az online rendelési nyereség online kezelését. Még többet spórolhat Premium termékeinkkel, ha a teljes csomagra előfizet.