Minden kriptokereskedelem,


Nemsokára rá se lehet majd ismerni a digitális pénzvilágra A kínai kormány "vissza fogja szorítani a virtuális valutákkal minden kriptokereskedelem spekulációt, valamint a kapcsolódó pénzügyi tevékenységeket és a helytelen magatartást az emberek tulajdonának védelme, valamint a gazdasági, minden kriptokereskedelem és társadalmi rend fenntartása érdekében" - áll a jegybank honlapján közzétett nyilatkozatban.

A legutóbbi lépésre válaszul a bitcoin, a világ legnagyobb kriptopénze több mint 6 százalékkal 42, dollárra esett, miután korábban mintegy 1 százalékkal csökkent.

bitcoin kereskedés kezdőknek

A kevésbé népszerű digitális valuták - amelyek jellemzően a bitcoinnal együtt emelkednek és esnek - szintén zuhantak pénteken: az ether 10 százalékot esett, míg az XRP hasonló mértékben veszített értékéből.

Tájékoztatás A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik.

bináris opciós robot kereskedési eredmények

A minden kriptokereskedelem oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a Bármely befektetési döntés meghozatala minden kriptokereskedelem az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas.

Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

dalton pénzügyi bináris opciók