Kriptopénzt keresni


Elon Musk még meg sem szólalt, máris elszállt a Dogecoin Schlossberg hozzátette, hogy bár a Bitcoin soha nem lesz deviza, hosszabb távon az arany alternatívájaként lehet értéke.

kriptopénzt keresni

Gina Sanchez, a Kriptopénzt keresni Global alapítója és vezérigazgatója megjegyezte, hogy a kriptopénzt keresni nagyon volatilis, ezért nehéz ezeket a digitális eszközöket valódi pénzformának tekinteni. A szakértő úgy véli, hogy a kriptodevizák kriptopénzt keresni túlzott gazdasági stimulus és a lezárt gazdaság marginális haszonélvezői voltak.

A dogecoin árfolyama jelentősen emelkedett ezen a héten, és az idei évben már több mint 10 százalékkal került feljebb a jegyzése.

kriptopénzt keresni

A mém kriptopénz a sikert részben olyan hírességek támogatásának köszönheti, mint Elon Musk, Mark Cuban és a rapper Snoop Dogg. A Dogecoin emellett egyre nagyobb támogatást élvez az olyan nagyvállalatok részéről is, mint a Conagra Brands és a Snickers.

kriptopénzt keresni

Eközben a Coinbase részvényei szerdán estek, ezzel már a harmadik egymást követő kereskedési napon. A kriptopénz tőzsde a múlt hónapban debütált a Nasdaqon, és a nyitóárfolyamhoz képest értékének már több mint 28 százalékát elvesztette.

kriptopénzt keresni

Kapcsolódó cikkünk.