Kriptokereskedőt letartóztattak,


online weblapok a bitcoin pénzkeresethez

Bitcoin Ethereum hírek Letartóztattak egy rendőrt Indiában, mert elrabolt egy helyi kriptokereskedőt, kriptokereskedőt letartóztattak 40 millió dollár értékű bitcoin váltságdíjat szerezzen. Vijay Naik kriptovaluta-kereskedő lett az áldozata annak, hogy egy rendőr és hét másik ember elrabolta, és több mint 40 millió dollár kriptovaluta, valamint10, indiai rúpia XNUMX XNUMX dollár készpénz átutalására kényszerítették.

bitcoin befektetési alap, amely 5 dollárt fektet be

Naikot január én elrabolták és váltságdíj fejében tartották, de szabadon engedték, miután az emberrablók tudomást szereztek arról, hogy a rendőrség közeledik ellenük. A rendőr, aki részt vett az emberrablásban, Dilip Kriptokereskedőt letartóztattak Khandare, egy számítógépes bûnözési nyomozásban képzett tiszt, aki tudomást szerzett Vijay Naik kriptovagyonáról.

eladási opció hívása

Tavaly a hongkongi rendőrség megerősített egy férfi elrablása, aki kénytelen volt feladni kriptovaluta kulcsait, miután találkozott egy férfival, aki azt állította, hogy a Tether vásárlója. Több napos fogságban tartott áldozatnak sikerült megszöknie. A magas vagyonú személyek elrablása nem ismeretlen a kriptográfiai térben, bár más kriptográfiai vonatkozású kiberbűnözés sokkal gyakoribb.

kriptokereskedési berendezés

Nem ajánlják fel, és nem kívánják felhasználni jogi, adóügyi, befektetési, pénzügyi vagy egyéb tanácsadásként.