Kriptokereskedő szolgáltatás


kriptokereskedő szolgáltatás legális-e segíteni az embereknek a kriptovalutákba való befektetésben?

Publikálva: júl 6, Megosztás Hamarosan a német neobank termékpalettájában is megjelenik a kriptovaluta kereskedési funkció. A vállalat sokáig hezitált a szolgáltatás bevezetésével kapcsolatban, míg a legfőbb riválisnak számító Revolut abszolút elkötelezte magát mellette az elmúlt évben.

kriptokereskedő szolgáltatás bitcoin kereskedő fegyverrel

A helyzet azonban változott, az N26 pedig már végén megteremtené a lehetőséget a kriptokereskedelemre, míg a további befektetések elején érkezhetnek az appba. A kriptó funkciók bevezetéséhez az N26 a saját kriptokereskedő szolgáltatás fog támaszkodni, valamint egy szerb partnerrel is szoros együttműködést terveznek.

kriptokereskedő szolgáltatás hogyan tudok pénzt keresni részvényekkel

A hírek szerint a vállalat egy fejlesztési központot is létrehoz majd Szerbiában, hogy kiaknázhassák a Kelet-Európában elérhető tehetségeket. A hír, hogy az N26 átértékelte álláspontját a kriptovalutákkal kapcsolatban elsőre meglepőnek tűnhet, hiszen a vállalat közismerten szkeptikusan viszonyul hozzájuk, olyannyira, hogy ÁSZF-jük is tartalmaz egy passzust, mely szerint a kriptóban végrehajtott kriptokereskedési bot kódja az ügyfelek számlájának felfüggesztéséhez vezethetnek.

kriptokereskedő szolgáltatás steemit hogyan fektess be kriptovalutákba

A Revolut azonban sikeresen tudott nyomást helyezni rájuk — a brit neobank kriptokereskedési funkciója rendkívül népszerűnek bizonyult — a kriptokereskedő szolgáltatás szerint pedig ez vezetett a pálforduláshoz. Egy másik dolog, amiben egyértelmű hasonlóságot lehet felfedezni a két vállalat között az, hogy az N26 is egy appon kriptokereskedő szolgáltatás piactér bevezetésére készül, a vállalat vezérigazgatója pedig nem is tagadta, hogy ez egy újabb lépés, amellyel közelebb kerülnek majd egy pénzügyi szuperapp megalkotásához.

Van egy kis bibi a mostani bitcoin-ralival, ami fúrja a kisbefektetők oldalát. Míg ugyanis a es lufi előtt a bitcoin irreálisan, több ezerszeres szintekre drágult, ma már nincs benne százalékosan óriási növekedési potenciál.