Kriptokereskedő böngésző


100 befizetési bónusz forex 2020

Publikálva: júl 5, Megosztás A Revolut egy igencsak tartalmas blogposztban számolt be ügyfeleinek a június folyamán bevezetett újdonságokról, ezeket mutatjuk be most röviden a brit neobank iránt érdeklődőknek. Banki átutalások státuszának követhetősége A funkció megalkotásához az a tény adta az inspirációt, hogy mára szinte mindent nyomon követhetünk az interneten, legyen szó a megrendelt ételek kriptokereskedő böngésző és a csomagok szállításáról. Mostantól a Revolut felhasználói láthatják, ha a kimenő utalásokat a Revolut jóváhagyta, majd a címzett bankjához való küldés megkezdéséről, illetve a beérkezésről is külön-külön tájékozódhatnak.

szabályozott bináris opciós szolgáltatás usa kereskedőknek

Böngésző bővítmény Erről a funkcióról a bejelentéskor már külön cikkben is írtunk ittezért most csak röviden teszünk róla említést. A bővítmény az kriptokereskedő böngésző vásárlások során segíti az ügyfeleket az elérhető akciók feltérképezésében és alkalmazásában, így költséghatékonyabbá válhat a vásárlás.

keress otthonról uk

Tényleges nettó vagyon megismerése Egy rendkívül érdekes funkció, ami az ügyfelek kriptokereskedő böngésző vagyonát összeadja, legyen szó készpénzről, megtakarításokról, birtokolt részvényekről és kriptovalutákról, majd ez alapján egy számban fejezi ki a kliens nettó vagyonának mértékét. Ez talán inkább látványos, mintsem hasznos újításnak minősül, ugyanakkor gyakorlati előnye is lehet a személyes vagyon ily módon történő áttekintésének.

hogyan lehet napi kereskedni kriptovalutával?

Befektetések teljesítményének követése Ez az újítás lehetővé teszi, hogy az ügyfelek könnyedén nyomon kriptokereskedő böngésző a kriptóba és nyersanyagokba való befektetéseik alakulását, majd a trendek elemzésével minél nagyobb hozamot kriptokereskedő böngésző a jövőben.

A Revolut as eredményeiből — melyekről itt írtunk bővebben — kiderült egyébként, hogy a kriptoszolgáltatás volt az egyik legsikeresebb feature ban, ami ráadásul az aktivitás növelésére is kifejezetten alkalmas volt az ügyfelek körében.

Részletes kriptó statisztikák Ezzel a funkcióval a kriptóba való befektetéseket akarják könnyebbé és tervezhetőbbé tenni az ügyfeleknek, így a felületen számos kriptó esetében elérhető a jelenleg forgalomban lévő coinok száma, a befektetések volumene az elmúlt 24 órában, illetve az adott valuta népszerűsége a Revolut ügyfeleinek körében. A nap legerősebb és leggyengébb kriptója Egy rendkívül egyszerű funkcióról van szó, amit csak hozzá kell adni a főoldalhoz és máris láthatjuk melyik kriptovaluta zárta a legerősebb, valamint leggyengébb napot, már ami az árfolyam változását illeti.

call and put opciók robinhood

Az utolsó három funkcióból jól látszik, hogy a Revolut komoly szerepet szán a kriptovalutáknak és folyamatosan igyekszik kiszolgálni az érdeklődő klienseket, fenntartva érdeklődésüket egy olyan időszakban is, amikor egyébként az árfolyamok alakulása sokakat eltántoríthatna a befektetésektől.