Kriptobefektetési oldal. Volkova Elena, szerző: Kattintson erre - oldal /


kriptobefektetési oldal cfd elsődleges közvetítés

Az ben, egy német bankár által alapított Goldman Sachs egy befektetési bank és pénzügyi szolgáltató, amely a Fortune listáján általában mindig a legjobb 50 környékén foglal helyet. A pénzintézet más szolgáltatókkal és befektetési intézményekkel együtt sokáig ismert volt a kriptovaluta-ellenes megnyilatkozásairól és hozzáállásáról.

Most azonban úgy tűnik, hogy a Goldman Sachs sem fog tovább árral szemben kriptobefektetési oldal. Olyan nagy a kereslet a kriptok iránt, hogy a Goldman Sachs sem maradhat ki az üzletből A cég újonnan kinevezett, privát befektetések kezelésével foglalkozó üzletágának digitális eszközökért felelős globális igazgatója, Mary Catherine Rich nemrégiben interjút adott a CNBC-nek.

Az interjú során jelentette be, hogy a Goldman Sachs hamarosan BTC-ben és más kriptovalutában is fog befektetéseket kínálni az ügyfelei számára.

kriptobefektetési oldal gt opciók binárisan

A pontos időpont még nem ismert. Rich azt mondta, hogy valamikor a második negyedévben jelennek meg ilyen befektetési formák a kínálatukban.

kriptobefektetési oldal bitcoin milliomos arte

De ez nem csak egyetlen befektetési lehetőség lesz. Az igazgatónő elmondta, hogy teljes kriptovalutás befektetési csomaggal fognak majd jelentkezni. A Goldman Sachs egyértelműen nem szeretne lemaradni a versenyben.

kriptobefektetési oldal ausztrál cfd brókerek

Egyik vetélytársa, a Morgan Stanley nem is olyan régen jelentette be, hogy bitcoin alapban történő befektetéseket is kínál már. Ráadásul a kereslet is egyre inkább növekszik az ilyen jellegű befektetések iránt.

Több tényező mellett az is nagyon hajtja előre, kriptobefektetési oldal a kormányok és központi bankok képtelenek féken tartani az inflációt.

kriptobefektetési oldal fektessen be ebbe a kriptoba most

És mivel a kereslet kriptobefektetési oldal mértékben nő, a hagyományos befektetésekben utazó intézetek, mint a Goldman Sachs is, sem akarnak kimaradni a profitból.

Hiszen ha egy fontos ügyfél kriptovalutákba akar befektetni, akkor egyik bank sem kriptobefektetési oldal meg, hogy nem akarja megtartani az ügyfeleket. Most már csak a kérdés, hogy a Goldman Sachs által kínálni kívánt termék majd megfelel-e a SEC és egyéb szabályozói követelményeknek.

kriptobefektetési oldal be tud fektetni bitcoinba egy ira