Kriptobefektetési cégek


Adacoin-HU 11 months ago Report A UBS svájci befektetési bank jelenleg a tervezés korai szakaszában van, hogy ügyfeleinek kínáljon lehetőséget kriptovalutákba történő befektetésre — közölték hozzáértő források a Bloombergnek ma.

kriptobefektetési cégek

Jelenleg nem világos, hogy a UBS milyen kripto befektetési eszközöket vizsgál, mivel a cég több alternatívát is szemügyre vesz. Hozzátették azonban, hogy már eldőlt, hogy az esetleges kriptoval kapcsolatos szolgáltatásokat csak a nagyon gazdag ügyfeleknek kínálják majd.

kriptobefektetési cégek

Ennek köszönhetően bármilyen befektetési ajánlat, amelyet a UBS bevezethet, csak az ügyfelek vagyonának töredékét fogja érinteni. Ezt nem kis részben a kriptovalutákkal általában együtt járó kockázatok kriptobefektetési cégek a magas volatilitás diktálja — magyarázták.

Emellett a UBS vizsgálja annak lehetőségét is, hogy ügyfeleinek harmadik féltől származó befektetési eszközökön keresztül kínáljon lehetőséget a digitális eszközökbe való befektetésre.

kriptobefektetési cégek

Személy szerint osztom az NYDIG vízióját a Bitcoin azon képességéről, hogy mindenki számára előmozdíthatja a gazdasági szerepvállalást. Más nagy pénzintézetek is fokozatosan felzárkóznak a kriptoiparhoz.

kriptobefektetési cégek

Morgan Stanley is bejelentette, hogy március közepén három Bitcoin-fókuszú alapot tervez indítani. A bank később még tovább fokozta kripto-játékát azzal, hogy további tucatnyi alap számára hagyta jóvá a Bitcoin-befektetéseket. User kriptobefektetési cégek always do their own research and none of those articles are financial advices.

The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.