Koreai kriptokereskedelem


kriptovaluta kereskedés 1 % nyereség

Publikálva: júl 6, Megosztás Hamarosan koreai kriptokereskedelem német koreai kriptokereskedelem termékpalettájában is megjelenik a kriptovaluta kereskedési funkció. A vállalat sokáig hezitált a szolgáltatás bevezetésével kapcsolatban, míg a legfőbb riválisnak számító Revolut abszolút elkötelezte magát mellette az elmúlt évben.

A helyzet azonban változott, az N26 pedig már végén megteremtené a lehetőséget a kriptokereskedelemre, míg a további befektetések elején érkezhetnek az koreai kriptokereskedelem.

bitcoin opciókkal kereskedés

A kriptó funkciók bevezetéséhez az N26 a saját fejlesztéseire fog támaszkodni, valamint egy szerb partnerrel is szoros együttműködést terveznek. A hírek szerint a vállalat egy fejlesztési központot is létrehoz majd Szerbiában, hogy kiaknázhassák a Kelet-Európában elérhető tehetségeket. A hír, hogy az N26 átértékelte álláspontját a kriptovalutákkal kapcsolatban elsőre meglepőnek tűnhet, hiszen a vállalat közismerten szkeptikusan koreai kriptokereskedelem hozzájuk, olyannyira, hogy ÁSZF-jük is tartalmaz egy passzust, mely szerint a kriptóban végrehajtott tranzakciók az ügyfelek számlájának felfüggesztéséhez vezethetnek.

cfd rövid kamat

A Revolut azonban sikeresen tudott nyomást helyezni rájuk — a brit neobank kriptokereskedési funkciója rendkívül népszerűnek bizonyult — a jelek szerint pedig ez vezetett a pálforduláshoz. Egy másik dolog, amiben egyértelmű hasonlóságot lehet felfedezni a két vállalat között az, hogy az N26 is egy appon belüli piactér bevezetésére készül, a vállalat vezérigazgatója pedig nem is tagadta, hogy ez egy újabb lépés, amellyel közelebb kerülnek majd egy pénzügyi szuperapp megalkotásához.

hogyan lehet gyorsan bitcoin pénzt keresni online